DESPRE NOI

MISIUNEA

Despre ASOCIAȚIA DE PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ TULCEA

Platforma licean.ro s-a născut dintr-un demers pe care ni-l dorim pus în practică, cât mai curând, în întregul sistemul de educație: marketingul educațional!

Nu putem dezvolta județul fără educație, principalul pilon de dezvoltare a oricărei regiuni. De aceea, de mai bine de 3 ani, Asociația noastră este alături de unitățile de învățământ din Tulcea. Prima unitate de învățământ a fost Liceul Tehnologic Henri Coandă Tulcea, urmată de Liceul Tehnologic Agricol Nicolae Cornățeanu Tulcea.

Ne dorim ca licean.ro să fie primul proiect de acest gen, iar ideea noastră să fie un exemplu și pentru celelalte județe din țăra.

Împreună cu Agenția de marketing și publicitate Inpics Media am dezvoltat această ideie și am implementat prima platformă pentru promovarea ofertei educaționale din județul Tulcea.

Palatul Copiilor Tulcea gazda tradițională a Târgului de ofertă, se alătură demersului nostru educațional.

Ionuț Chirică

Președinte

Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea

Vremurile neobișnuite pe care le trăim ne provoacă să căutăm soluții inovatoare, pentru ca preocupările noastre să continue cât mai aproape de ceea ce ne obișnuisem a numi normalitate.

Nici în acest an școlar Târgul de Ofertă Educațională nu va putea fi organizat în formatul clasic, din acest motiv am gândit o soluție pentru ca oferta educațională să poată fi accesată direct de acasă.

Astfel, s-a născut ideea licean.ro, o platformă care să adune lalolaltă toate liceele și școlile profesionale din județul Tulcea și care să pună la dispoziția viitorilor absolvenți de clasa a VIII-a și a părinților acestora informații detaliate despre tot ceea ce oferă învățământul tulcean în anul școlar următor.

Vă invităm pe toți, părinți, profesori și elevi, să vizitați pagina noastră!

Mihai Tiuliumeanu,

General manager

Inpics Media