DESPRE NOI

MISIUNEA

Despre ASOCIAȚIA DE PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ TULCEA

Ne-am născut din dorința de a schimba ceva în județul nostru. Un județ pe care îl iubim și am dori să-l vedem crescând, pentru că are potențial.

Asociaţia îşi propune ca scop promovare și dezvoltarea locală a județului Tulcea. Când spunem promovare ne referim la toate domeniile, iar când spunem dezvoltare, vorbim clar de educație.

Nu putem dezvolta județul fără educație. Principalul pilon de dezvoltare a oricărei regiuni. De aceea de mai bine de 3 ani suntem alături de unitățile de învățământ din Tulcea. Prima unitate de învățământ a fost Liceul Tehnologic Henri Coandă Tulcea, urmată de Liceul Tehnologic Agricol Nicolae Cornățeanu Tulcea.

LICEAN.RO. Ne dorim să fie primul proiect de acest gen, iar ideea noastră să fie un exemplu și pentru celelalte județe din țăra.

Împreună cu domnul director Mihai Tiuliumeanu am dezvoltat această ideie și am implementat prima platformă pentru promovarea ofertei educaționale din județul Tulcea.

Palatul Copiilor Tulcea gazda târgului de ani de zile, se alătură demersului nostru și sprijină acțiunea noastră prin promovarea site-ului în mediile sociale cât și prin parteneri.

MIHAI TIULIUMEANU

Director Adjunct - LTHC

Dragi prieteni,

Vremurile neobișnuite pe care le trăim ne provoacă să căutăm soluții inovatoare, pentru ca preocupările noastre să continue cât mai aproape de ceea ce ne obișnuisem a numi normalitate.

Din cauza faptului că, în acest an școlar, Târgul de Ofertă Educațională nu va putea fi organizat în formatul clasic, iar elevii nu vor putea merge la Palatul Copiilor pentru a vizita standurile liceelor, împreună cu Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea, am gândit o soluție pentru ca oferta educațională să poată fi accesată direct de acasă.

Astfel, s-a născut ideea licean.ro, o platformă care să adune lalolaltă toate liceele și școlile profesionale din județul Tulcea și care să pună la dispoziția viitorilor absolvenți de clasa a VIII-a și a părinților acestora informații detaliate despre tot ceea ce oferă învățământul tulcean în anul școlar următor.

Vă invităm pe toți, părinți, profesori și elevi, să vizitați pagina noastră!